- Søkemotormarkedsføring

Få mer trafikk, høyere avkastning og bedre resultater

 

Søkemotoroptimalisering og søkemotor markedsføringsstrategier er teknikker som brukes for å forbedre nettsiden sin synlighet og rangering i søkemotorer som Google og Bing. Dette kan gjøres ved å jobbe med søkeordsanalyse og websideoptimalisering, oppbygging av koblinger, og innholdsmarkedsføring. Disse strategiene gjør det lettere å finne siden din og kan øke trafikken på nettstedet ditt.

– Søkemotor markedsføring

Hvorfor skal jeg bruke penger på SEM ?

SEM, eller søkemotor markedsføring, er et kraftig verktøy for bedrifter i alle størrelser. Det er en form for online annonsering som involverer promotering av nettsteder gjennom søkemotorer som Google og Bing.

Les mer om søkemotormarkedsføring

SEM (søkemotor-markedsføring) er en form for digital markedsføring som involverer å promotere nettsteder ved å øke deres synlighet i søkemotorresultatsider (SERP) gjennom optimalisering og annonsering. SEO (Søkemotoroptimalisering) er en del av SEM og er en prosess for å optimalisere websider for å øke deres synlighet i SERP. Dette gjør den lettere å bli funnet av potensielle kunder. SEM inkluderer også pay-per-click (PPC) annonsering, som involverer kjøp av sponsede oppføringer i SERP for å øke nettstedssynligheten og øke trafikken til et nettsted.

Her er noen av fordelene med Søkemotor-markedsføring:

Økt synlighet:

Ved å bruke SEM, kan bedrifter forbedre sin synlighet og få mer eksponering. Dette vil hjelpe med å tiltrekke seg flere kunder og øke salget.

Målrettet publikum:

SEM lar deg målrette spesifikke publikum basert på deres søkeord. Dette gjør det mulig for deg å nå de riktige personene som er mer sannsynlige å være interessert i dine produkter eller tjenester. 

Kostnadseffektiv:

Sammenlignet med tradisjonelle annonseringsmetoder, er SEM mer kostnadseffektiv. Det tilbyr også mer fleksibilitet når det gjelder budsjettering og skalering opp eller ned avhengig av resultatene.

Målbare resultater:

Med SEM kan du enkelt spore og måle ytelsen til kampanjene dine. Dette vil gi deg innsikt du trenger for å ta bedre beslutninger for fremtiden.

Langvarige resultater:

I motsetning til tradisjonelle annonseringsmetoder er resultatene av SEM mer langvarige. Dette betyr at du kan forvente å se kontinuerlige forbedringer i ytelsen til kampanjene dine over tid.

– Prosessen i 3 trinn

Hvordan gjøres det ?

Identifiser målet:

Først må man bestemme hvilket mål som skal oppnås med SEMkampanjen. Dette vil hjelpe med å definere hvilke nøkkelord som skal brukes, samt budsjett og andre kampanjeparametere.

Utarbeiding av planleggingsdokument:

Vi utarbeider et dokument som inkluderer nøkkelord som skal brukes, budsjett, tidsplan, målgruppe og andre relevante kampanjedetaljer. Dette vil hjelpe med å overvåke og justere kampanjen etter behov.

Gjennomfør kampanjen og overvåk resultater:

Når planer og innstillinger er klare, kan vi begynne å kjøre kampanjen. Vi overvåker resultatene og justerer kampanjen etter behov for å oppnå ønskede mål.

– Prising

Hva koster det?

For å prissette et SEMprosjekt, må man først identifisere hvilke deler prosjektet skal omfatte. Dette inkluderer kostnadene for analyse og strategiutvikling, kostnadene for selve SEM-kampanjene, verktøy og teknologi, innholdsproduksjon, rapportering, overvåking og oppdateringer. Deretter beregnes hvor mye arbeid som er nødvendig for å gjennomføre prosjektet og hvor mye tid det vil ta å fullføre prosjektet. Dette vil legge grunnlaget for å bestemme tidsrammen og budsjettet for prosjektet. I tillegg kan man vurdere andre kostnader, som kostnadene for kampanjespesialister, selv om dette ikke er obligatorisk. Dette vil gi en klar oversikt over hvilke kostnader som er involvert, og hvordan disse skal fordeles.

Vi forventningsavlarer altid kostningsrammer før vi starter ett prosjekt.

Kontakt oss for mer informasjon

+47 984 17 296
kontakt@lithdesign.no