- Nettsidepakker

Hva slags webside trenger du?

 

Vi tilbyr 3 ulike pakkeløsninger som er tilpasset små og mellomstore bedrifter. Vi kan også skreddersy en løsning spesielt for deg og dine behov. I tillegg kan vi tilby løsninger for selskaper som driver netthandel og utleieforretninger.

Jeg trenger en løsning for netthandelJeg skal starte utleieselskap

*Alle priser er estimert laveste kostnad og eks mva. Ved bestilling av tjeneste foretar vi en konsultasjon og finner sammen det som trengs å gjøres og kostnader dette vil medføre. Avhenge av ditt valg av pakke kan kostnad for registrering av domene samt webhotell komme i tillegg. Vi forventningsavklarer alltid kostnadsrammer før vi starter et prosjekt.

– Websider i WordPress

Vi lager websidene våre i WordPress

Som webutviklere forstår vi viktigheten av å bruke en plattform som gir fleksibilitet og skalerbarhet. Derfor velger vi WordPress som vår go-to-løsning for å bygge moderne og effektive nettsteder.

WordPress er en veldig populær plattform, brukt av millioner av mennesker over hele verden. Det er enkelt å bruke, sikkert og meget tilpasningsdyktig. Dette gjør det til et perfekt valg for å lage alle typer nettsteder. Med sitt store bibliotek av plugins og temaer kan du lage et fantastisk nettsted som passer perfekt til dine forretningsbehov.

Vi har mange års erfaring med å utvikle nettsteder med WordPress, og vi streber alltid etter å sørge for at våre kunder er fornøyde. Vi vil jobbe med deg for å lage et nettsted som dekker dine behov og budsjett.

Det spiller ingen rolle om du trenger et enkelt nettsted eller en komplisert e-handelsløsning; WordPress er det beste valget for prosjektet ditt. Med sitt brede utvalg av funksjoner, er du sikker på å få resultatene du er ute etter.

Med vår hjelp kan du være sikker på at nettstedet ditt vil være raskt, sikkert og oppdatert med de siste funksjonene. Vi vil jobbe med deg for å sørge for at nettstedet ditt er optimalisert for søkemotorer, slik at kundene dine lett kan finne det. 

Vi bruker dedia som leverandør av våre nettjenester. De leverer løsninger som passer alle våre behov.

FAQ

Ofte stilte spørsmål

Hva menes med hovedside og underside?

Hovedside refererer til den første websiden som en bruker ser når de besøker et nettsted. Dette er vanligvis startsiden for nettstedet, som er en landingsside som inneholder et stort utvalg av informasjon om nettstedet.

Underside refererer til en webside som ligger på et nivå lavere enn den første siden som brukeren ser når de besøker et nettsted. Dette kan inkludere undersider som har relatert informasjon, butikker, kontaktsider osv.

Hva betyr CMS?

CMS står for Content Management System og er et program som lar brukere opprette, redigere og publisere innhold på et nettsted uten å ha dyptgående kunnskap om programmering.

Kan jeg utvide siden med f.eks en webshop i fremtiden?

Ja, alle sider vi skaper går fint å utvikle videre i takt med at bedriften din vokser og får nye behover.

Kan jeg bruke et domene jeg allerede har registrert?

Absolutt! Har du f.eks brukt tjenester som Wix.com tidligere hjelper vi deg med å flytte domenet ditt.

Hva er et analyseverktøy?

Analyseverktøy er verktøy som gjør det mulig å analysere dataene som samles inn fra nettstedet ditt. Verktøyene lar deg få detaljer om hvordan brukerne interagerer med nettstedet og hvordan du kan forbedre det. Det kan også gi deg innsikt i hvilke nettsteder som genererer mer trafikk og hvilke som ikke gjør det. Analyseverktøyene hjelper deg også med å forstå brukernes adferd og konvertere besøkende til kunder. Vi bruker Google sine tjenester for å analysere nettstedene vi skaper.

Hva er forskjellen på malbasert og tilpasset design?

Malbasert design er et design som er bygget rundt en forhåndsdefinert mal, slik som et maloppsett eller et malutseende. Dette designet krever ofte ikke mye omprogrammering, og malen er allerede tilgjengelig og klar til å bli brukt til å opprette et nettsted.

Tilpasset design derimot, er et design som er helt unikt og tilpasset brukerens krav og behov. I websammenheng er dette ofte et design som er bygget helt fra bunnen av for å møte et spesifikt sett med krav. Tilpasset design krever åpenbart mye mer omprogrammering, som igjen krever mer tid og ressurser. Tilpasset design gjør det mulig å skreddersy et nettsted for å best mulig møte kundens krav, noe som ikke kan gjøres med malbasert design.

Påløper det noen flere kostnader når websiden er opprettet?

Avhengig av hvilken tjeneste du velger fra oss vil kostnader for webhotell og domeneregistrering påløpe.

Bestilling av tjeneste

Velg den tjeneste du ønsker å bestille fra listen.

Hvis du ikke fant en pakke som passer for deg velg “Jeg ønsker et tilbud” og forklare nærmere hva du trenger.

Vi vil komme tilbake med et tilbud snarest!

+47 984 17 296
kontakt@lithdesign.no