- Analyse

Hvordan presterer nettstedet?

 

I dagens konkurransepregede digitale landskap er websideytelse en nøkkelfaktor for suksess. Nettsteder som har trege sideinnlastingstider, dårlig navigasjon og usikre tilkoblinger kan føre til tap av potensielle kunder og kunder som forlater nettstedet i frustrasjon. For å sikre at nettstedet ditt fungerer optimalt, er det viktig å analysere ytelsen regelmessig.

Få en gratis analyse av din nettside

– Analyseprossesen

Slik gjøres det

Når vi foretar en analyse av en websides ytelse, er det flere sentrale områder som vurderes.

Først ser vi på sideinnlastingshastigheten. Dette er tiden det tar for siden å lastes fullstendig opp. Hvis sideinnlastingshastigheten er mer enn to til tre sekunder, er det sannsynligvis for tregt, og du bør investere i å forbedre hastigheten på nettstedet ditt.

Navigasjonen på nettstedet ditt. Er det enkelt å finne det kundene leter etter?

Er navigasjonen intuitiv og brukervennlig? Hvis ikke, bør du vurdere å gjøre endringer i navigasjonsstrukturen. Å analysere ytelsen til nettstedet ditt er en essensiell del av å sikre suksessen til nettstedet.

Ved å måle sideinnlastingshastigheten, evaluere navigasjonen og sikre at nettstedet er sikkert, kan du sikre at kundene har en positiv opplevelse når de bruker nettstedet ditt.

Måling

Google Analytics gir deg detaljerte rapporter om hvordan besøkende interagerer med nettstedet ditt. Det lar deg også spore konverteringer fra forskjellige kilder og kanaler, noe som gir deg et bedre bilde av hvilke av markedsføringskampanjene dine som er mest vellykkede

Målgruppe

Med Google Analytics kan du lage tilpassede audienser basert på brukeradferd. Dette lar deg lage mer presise og effektive kampanjer som retter seg mot dine mest verdifulle kunder.

Rapportering

Google Analytics gir deg sanntids- og historiske data, noe som gjør at du kan gjøre justeringer på nettstedet og markedsføringskampanjene dine raskt. Dette sparer deg for både tid og penger og gir raskere salg og inntekt.

Analyse

Google Analytics gir deg kraftige verktøy for å forstå kundens adferd og hvordan de interagerer med nettstedet ditt. Dette hjelper deg å optimalisere nettstedet og skaper bedre kundeopplevelser.

Sammenligning

Du kan enkelt sammenligne data over tid og identifisere trender og korrelasjoner som hjelper deg å ta bedre beslutninger basert på fakta.

Kostnad

Google Analytics er gratis, noe som betyr at du kan dra nytte av de kraftige funksjonene uten ekstra kostnader.

Google Analytics

Google Analytics er en online analyse- og nettstedssporingstjeneste som tilbys av Google og som sporer og rapporter nettsteds-trafikk.

Analytics er det mest utbredte analyseverktøyet på internett og brukes for å spore ytelsen av nettsteder, applikasjoner og digitale kampanjer. Det gir innsikt i brukeradferd, som antall besøkende, sidevisninger, rebound-rate og andre data om hvordan brukere interagerer med innhold på nettstedene.

Google Analytics gir også verktøy for å måle effekten av sosiale medier, brukerdeltagelse og nettstedets konverteringsrate.

Vi bruker dette verktøyet før å analysere ytelsen av nettstedet ditt, og implementerer det på alle våre websider.

– Web administrasjon

Ønsker du hjelp med vedlikehold av nettsiden din?

Leter du etter noen som kan hjelpe deg med å bygge og administrere nettstedet ditt? Se ikke lenger! Vårt team av erfarne webmastere kan gi deg de profesjonelle, pålitelige og sikre nettløsningene du trenger. Fra å designe et nettsted til å vertsføre det og tilby vedlikehold, har vi det du trenger!

*Alle priser er estimert laveste kostnad. Ved bestilling av tjeneste foretar vi en konsultasjon og finner sammen det som trengs å gjøres og kostnader dette vil medføre. Vi forventningsavklarer alltid kostnadsrammer før vi starter ett prosjekt.

Bestill en tjeneste

+47 984 17 296
kontakt@lithdesign.no