Produkter

Banner – Skilt – Bildekor

Plakater – Postere

Print på lerret – Canvas

Folieskjæring – Magnetfolie

Refleksfolie – Vindusfoliering

Montering – Plexi – Ibond

Complith Reklame tilbyr storformat og plotting i større formater

Storformat print gjør det mulig å dekorere hele vegger eller store flater, er godt egnet til utstillinger, messer eller butikkdekor og kan med fordel brukes til å vise frem produkter eller områder.

Her er mulighetene nesten ubegrensede!

Ingenting er for stort – vi printer på flere typer materialer, og selvsagt i den aller høyeste kvalitet. Vi legger mye stolthet og prestisje i å gjøre hvert eneste oppdrag, stort eller lite, så bra som mulig.

Vi produserer alt fra plakater, rollups, bannere, beachflagg, diverse klistremerker, fasadeskilt, vindusdekor, magnetfolie og bilfolie. Vi trykker på papir, plast, PVC, lerret, canvas, tapet med mer..

– det aller meste av overflater.

Gjennom tett kontakt med leverandørene våre har vi hele tiden førstehåndskunnskaper om hvilke materialer som finnes tilgjengelige og hvilke egenskaper materialene har. Det finnes et utallig av valgmuligheter, og det er ikke alltid så lett å vite hva man bør velge. Vi bistår med råd og veiledning og hjelper deg med å ta de rette valget.

Vindusfoliering - Olearys, Hemsedal

Fornøyd storformat kunde

Veiskilt

Informasjonsskilt

Bli mer synlig!

-Grafisk design från Complith

Vi hjelper deg med å finne de løsningene som trekker til seg positiv oppmerksomhet. En av våre styrker, er at vi er rustet til å stå for alle ledd i produksjonen av din trykksak her på huset. Fra idé og skissering, frem til trykkprosess og endelig produkt. Hele veien gjennom design, konsept og profilbygging.

Løsninger som stimulerer og trekker til seg positiv oppmerksomhet er viktig i dagens mediemylder. Det spiller ingen rolle om ditt oppdrag krever nytenkning, eller om vi skal videreføre en allerede eksisterende profil.

Alle oppdrag får like stor oppmerksomhet!